Saturday, April 30, 2011

tumit terseksa

            assalammualaikum!
malas beno nak post entry hari ni,well org kate selagi kudrat masih ade jgn putus ase..eh?haha,seselambe je buat pribahase cmtu!tp mcm penah dgr je ayat tu,kire okay la kan,janji paham maksud die.
pepagi lg aku dh bangun,dunia aku bermula pade pukul 7 pg,mcm tak caye je aku bangun pepagi bute tambah2 hari cuti,selalu 11 pg baru dunia ku bermula*bak kate opah aku*>dunia bermula!!haha:P


   bangun pon dah awal..ape lg teros aku bukak laptop dgn jayenyer,bukak FB dan tak lupe jugak blog tersayang ni!
*ape kejadah nye la bukak FB pepagi*aku saje bg tahu sbb nak buktikan pade para2 blogger yg hari ni aku tersangat le bosan duduk umah,mak aku awal2 pg dah kuar dgn kawan die p PD ade perjumpaan datin2!datin??bantai jela..dah dekat pkul 7.30 pg tu tros aku msj cik daisukifly sbb aku takde kredit nak kol tu pasal aku msj!haha:D
mcm la cik dai nak balas msj aku pepagi bute mcm tu,teeetttt..eh ade msj la,bukak je msj tgk2 dr incik dai...yepeee!!
girangnyer hati~dah bincang2 semua set nak kuar kul 11,sbb cik dai ade driving class so tepakse tunggu die abeh klas baru kuar,kalau tak pepagi tu jugak aku dah siap nak kuar!


   so kul 12 kitorg gerak ..sampai kt mid,mcm giler hebat taktahu nak buat ape, cik dai pulak tak habis2 "wak perot kite lapa la"
adoii,ni padah nyer tak makan tgh hari lg *mcm la aku dh lunch*
so makan2 dulu,yg pnting ke mane je kite p jgn lupe solat ye!hehehe..lpas tu dah taktahu nak buat ape,tepakse le ikot je kemane cik dai pegi..setiap kedai die balun..belinyer satu  je!hahaha:D


   aku pon gedik jugak takde duit still nak kuar p jejauh..biase la gaji lambat sikit bulan ni..tp sbb tak sanggup nak dok umah tu yg ajak cik dai tu..heee.thanks sudi kuar!haha:P
jln punye jln,pusing sane,pusing sini..masok kat satu kedai tu,haha,cik dai punye bsemangat pegang 2 3 brg..konon nak beli,aku dok tunggu punye dekat stengah jam ajak die balik,die still tak kuar2 dr kdai tu,then last2 die boleh ckp kat aku
"wak,kalau kite letak balik brg ni jgn marah au"
wahhh!!geram nyer aku,tunggu die punye la lame,tgk2 brg yg nak beli tu tak jd pulak!


   cik dai tak habis2 kate sakit belakang la tula ni la,tp die lah non-stop bjalan..kaki aku naik sakit2,tumit tak payah ckp la.aku pulak terNGADE2 pulak pakai ksot wedges..kesannyer tekentut2 bejalan!eh silap terhincut2 bjalan..
ngeh3,motif kami keluar td mcm kelakar je,takde buat ape!just jejalan menyakitkan tumit,tp drpd ape yg dpt hubungan best friend dpt kami eratkan lg!thank you!!!!!sayang awak!!!






sori blurr!







2 comments:

  1. HAHA.SEDAP PERIBAHASA BARU KAT ATAS TU ^^

    ReplyDelete
  2. Izyan Masri :janji faham maksud die,haha:p

    ReplyDelete