Saturday, August 6, 2011

happy birthday mak syg..

     salam semua,amik mood jap pepagi ni..well now aku baru je lpas sahur,dan juge baru saje buang air besau,heee,maklumlah aku ni kalau mkn pg mesti nak buang balik sise2 tuh,hehehe..btw sahur td aku mkn nasik goreng mak yg masak..sedap!thanks mak syg..


   kenape mcm pelik je ek aku post entry tetibe nih?hmm tah le yang oi,tetibe terniat dekat hati nak post..!so post la selagi ade mase!peace(^_^)smlm birthday mak,5 august 2011!
i love you mak..ekceli xde ape yg aku dpt bg,dpt beli cake je!heee,neway jd la kan..sedap pulak tuh,aku cube cake japannese cheese!mak mmg minat cheese,so aku decide tu la pilihan terbaik..lokasi kedai di"PISTACHIOS",aku pon mmg 1st time beli cake kat situ,slalu tmpt lain...so try pulak cake kt situ,hmm not bad la..janji kenyang tu pon dah cukup..hehehe
kitorg celebrate mase bebuke!arghh bayangkan cheese cair di mulut..
cukup terliur kalau nk diciter kan mase bulan pose nih..heee


happy birthday mak




 kenyang bukan?heee..tata!

2 comments:

  1. happy brıtday....zeynep-turkıyeee

    http://tatlczeynep.blogspot.com/

    ReplyDelete